ARSLAN “KÖY OKULLARI ÖNÜMÜZDEKİ EĞİTİM DÖNEMİNE AÇILACAK”

SİVAS MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERGÜVEN ASLAN, YAPIMI DEVAM EDEN KÖY OKULLARI HAKKINDA VE SON GÜNDLERDE GÜNDEME GELEN PAMUKPINAR YİBO YATILI OKULU HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Arslan, bugün düzenlmiş olduğu basın açıklamasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
2 yıldır görev sürecini de değerlendiren Arslan, basın mensuplarının köylerde yapımı devam eden köy okullarının yapımı süreci hakkında ki sorulara da cevap verdi .Arslan, Yakupoğlan Ve Diğer Köy Okullarının Pandemi Döneminde Yapılmadığını Ve Göreve Geldikten Sonra Süreci Hızlandırıklarını Ve Binalarının Yapımının Devam Ettiğini İfade Etti.
Arslan, Köy Okullarının Önümüzdeki Eylül Dönemine Yetiştirilmesi İçin Çalıştıklarını İfade Etti.
Pamukpınar Okulu Hakkında Konuşan Arslan, İsimler Üzerinden Manipüle Yapıldığını Ve Olaylara Kendilerinin Bu Şekilde Bakmadıklarını İfade Etti.
Arslan Bu Bina İle İlgili Oalrak, Bu Binanın Milli Emlak Ve Kaymakamlığa Tesis Edildiğini Ve Burayı Köy Yaşam Merkezi Yaptıkları Taktirde Talep Olmayacağını İfade Etti.