SİVAS TOKİ KURALARI 22 MART VE 23 MART’TA GERÇEKLEŞECEK

SİVAS TOKİ KURALARI 22 MART VE 23 MART’TA GERÇEKLEŞECEK

TOKİ KURALARI SİVAS İÇİN 22 MART VE 23 MART

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI TOKİ ELİYLE HAYATA GEÇİRİLEN CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SOSYAL KONUT HAMLESİ ‘İLK İŞ YERİM’ VE ‘İLK EVİM ARSA’ PROJELERİ ÇERÇEVESİNDE KURA ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR. BU KAPSAMDA SİVAS’TA İLK İŞYERİM İÇİN 2. ETAP KURALARI 23 MART’TA , İLK EVİM ARSA PROJESİ KURA ÇEKİMİ İSE 22 MART’TA YAPILACAK.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının TOKİ eliyle hayata geçirdiği ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine 6 Mart itibariyle yeniden başlandı.

Bir taraftan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı deprem konutları inşa edilirken bir yandan da Sosyal Konut Hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralar eş zamanlı olarak devam ediyor.

“İlk İş Yerim” projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart’ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri, altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart tarihleri arasında, 22 ilde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

“İlk İş Yerim” ikinci etap kuraları 23 Mart tarihinde 5 il ve ilçede 417 hak sahibi için çekilecek.

Sivas’ta ilk işyerim için 2. Etap kuraları 23 mart’ta , ilk evim arsa projesi kura çekimi ise 22 mart’ta yapılacak.

Bir cevap yazın